GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big 4

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες συζήτησης, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και ...

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες συζήτησης, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με αξιωματούχους των FIFA/UEFA και του υφυπουργού Αθλητισμού.

Λίγο πριν από τις 7μ.μ., η σύσκεψη ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι αυτός που αποχώρησε πρώτος στις 6.47μ.μ, ενώ με απόσταση ελάχιστων λεπτών ακολούθησαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Τελευταίος αποχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη σύσκεψη εκτός από τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκύ, παρόντες ήταν και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση