GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεύκη: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας - BINTEO

Συγκλονίζουν τα λόγια του άνδρα που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε σύζυγο και κόρη στην Πεύκη. Εκεί όπου το πρωί της Πέμπτης γράφτηκε το τρ...

Συγκλονίζουν τα λόγια του άνδρα που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε σύζυγο και κόρη στην Πεύκη. Εκεί όπου το πρωί της Πέμπτης γράφτηκε το τραγικό φινάλε, όταν η 32χρονη νηπιαγωγός πέταξε την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια έκανε και εκείνη «βουτιά» θανάτου στο κενό.

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στο STAR για την κόρη του, που φέρεται να είχε γεννηθεί με σοβαρά προβλήματα υγείας, είπε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του την υπεραγαπούσαν. «Έλεγε πως “είναι όλη η ζωή μου”».

Ανέφερε ότι τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε, τονίζοντας ότι η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όπως είπε, όλα στο σπίτι έδειχναν καλά παρά τα προβλήματα της πεντάχρονης κόρης του.

«Ήταν όλη η ζωή μου, η αγάπη μου, το μωρό μου» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως εξήγησε, όταν γεννήθηκε η κόρη τους και έμαθαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, το «πάλεψαν» μαζί.

Μιλώντας για τις ημέρες πριν από την τραγωδία, είπε πως η γυναίκα του ήταν «μία χαρά, χαρούμενη. Έφτιαξε και χριστουγεννιάτικη πίτα». Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν φαινόταν σκεπτική και προβληματισμένη, ενώ επανέλαβε πως δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

«Ήμασταν μία χαρά χαρά αγαπημένοι, το αγαπάγαμε το παιδί πάρα πολύ, το λατρεύαμε, και έγινε ό,τι ξέρετε. Δεν το περίμενα», υπογράμμισε.

«Με παιδί ΑμΕΑ πολλές μανάδες δεν είναι και πολύ ευτυχισμένες μέσα τους. Στεναχωριούνται. Το αγαπάγαμε, το φυλάγαμε, τα πάντα του κάναμε, εργοθεραπείες, φυσικοθεραπείες τα πάντα», τόνισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι του είπε η γυναίκα του την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο, λίγο πριν πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια αυτοκτονήσει και η ίδια.

Όταν τη ρώτησε «τι κάνετε», του απάντησε «μία χαρά είμαστε» και στη συνέχεια όταν της είπε «τι κάνει η μικρή», του απάντησε «καλά είναι».

Λίγη ώρα αργότερα, τον ειδοποίησαν πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αμέσως έσπευσε στο σπίτι του στην Πεύκη. «Την είδα κάτω πεσμένη, την είχαν σκεπάσει με ένα σεντόνι. Δε με άφηναν να πλησιάσω. “Γιατί μου το έκανες αυτό αγάπη μου” είπα», ανέφερε.

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα σε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να «έχουν δύναμη, θάρρος, τρομερή αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση