GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Ανουσάκη: Στο θέατρο παίζει ο κάθε πικραμένος

"Άστραψε και βρόντηξε" η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso», λίγες ώρες μετά την εκδήλωσ...

"Άστραψε και βρόντηξε" η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso», λίγες ώρες μετά την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, μιλώντας για το επάγγελμά της, το οποίο – όπως καταγγέλλει – έχει γεμίσει με ανθρώπους που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου.

«Δυστυχώς το θέατρο έχει συνθλιβεί. Περνάω έξω από θέατρα και θλίβομαι. Παίζουν άνθρωποι που δουλεύουν σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα. Η κατάργηση άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος έφερε πολλά δεινά. Αυτό δεν το θεωρώ ελευθερία να παίζει ο κάθε πικραμένος, να ανεβαίνει στη σκηνή και να κάνει βλακείες», δηλώνει η Ελένη Ανουσάκη, φανερά δυσαρεστημένη με όσα συμβαίνουν στον χώρο της υποκριτικής.

«Εγώ είμαι παιδί ηθοποιών, της Μαλένας Ανουσάκη και του Ευάγγελου Ανουσάκη, που είχαν στηρίξει το ΤΑΣΕΗ σε πολύ δύσκολους καιρούς. Εγώ λοιπόν, έχω «γεννηθεί» μέσα στο ΣΕΗ και το ΤΑΣΕΗ. Το ΤΑΣΕΗ δεν γίνεται για να υπάρχει προβολή των ανθρώπων. Ο καλλιτέχνης προβάλλεται μέσα από τη δουλειά του στην τέχνη, η οποία, δυστυχώς στη τηλεόραση και στο θέατρο έχει ξεπέσει. Σήμερα υπάρχει ένας γενικός ξεπεσμός. Παίζουν και γράφουν όποιοι θέλουν. Όποιοι πάνε σε ένα σεμινάριο βαφτίζονται ηθοποιοί. Όποιοι γράφουν μια αρλούμπα είναι συγγραφείς», αναφέρει στην εφημερίδα η γνωστή ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση