GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλάσσης Χολέβας: Το μοντέλο που του έκλεψε την καρδιά - ΦΩΤΟ

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου, Ερωτευμένος ξανά είναι ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας με την πανέμορφη Έλενα Αργυριάδου. Οι αναλογίες ...

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Ερωτευμένος ξανά είναι ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας με την πανέμορφη Έλενα Αργυριάδου. Οι αναλογίες της «κόβουν» την ανάσα και το βλέμμα της καθηλώνει. Αυτά ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που κέρδισαν τον γνωστό σχεδιαστή. Η σχέση τους μετράει μικρό διάστημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife οι δυο τους γνωρίστηκαν στην επίδειξη μόδας των Mi Ro, που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι ματιές τους, η βραδιά απέκτησε νόημα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Παρά τις συνθήκες, μιας και η Ελένη Αργυριάδου ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, οι δυο τους δεν δίστασαν να παραβλέψουν το εμπόδιο της απόστασης και να δώσουν μια ευκαιρία στη γνωριμία τους. Το όμορφο μοντέλο ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα προκειμένου να είναι μαζί με τον σύντροφό της, όπως έκανε και την περίοδο των γιορτών. Αφού πέρασε μερικές μέρες στην αγκαλιά του στην πρωτεύουσα, ταξίδεψαν στην Αράχωβα με μεγάλη παρέα. Μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές, έζησαν μοναδικές εμπειρίες και γέμισαν τις μπαταρίες τους μέχρι την επόμενη συνάντησή τους.

Το 2019 ήταν πολύ καλή χρονιά και για τους δύο, ενώ ατενίζουν το 2020 ελπίζοντας σε ακόμα πιο ευτυχισμένες και όμορφες στιγμές. Και οι δύο πιστεύουν ότι τα καλύτερα έρχονται για τον έρωτά τους και είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και να προσπαθήσουν για το καλύτερο, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση