GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα Κρήτη: Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για τον κατηγορούμενο - Η επίθεση μέσα σε βιβλιοπωλείο

“Αναίτια επίθεση” από τον 50χρονο που κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή ...

“Αναίτια επίθεση” από τον 50χρονο που κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 80χρονος και να τραυματιστεί η 65χρονη σύζυγός του, αναφέρει ότι δέχτηκε πριν από λίγο καιρό, μία γυναίκα που βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο.

“Πριν από δύο μήνες μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο για να βγάλω μερικές φωτοτυπίες. Αυτός ο άνθρωπος άρχισε να μου μιλά άσχημα. Με ρωτούσε ‘από πού είσαι’ και ‘τι κάνεις εδώ’ και μετά άρχισε να με βρίζει. Προσπάθησε μάλιστα να με δείρει μέσα στο βιβλιοπωλείο. Πήγα στο Αστυνομικό τμήμα Μοιρών. Ήθελα να κάνω μήνυση. Με είδαν που ήμουν σε άσχημη κατάσταση, νευριασμένη και μου είπαν ότι μπορώ να περάσω κάποια άλλη στιγμή - για δύο μήνες ισχύει ότι μπορώ να κάνω μήνυση. Φαινόταν πολύ επικίνδυνος. Μου επιτέθηκε στα καλά καθούμενα. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Ήταν μεθυσμένος. Δεν είναι σωστά όλα αυτά. Σκότωσε έναν άνθρωπο. Έκανε βόλτα με ένα πιστόλι”, δήλωσε η γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα συνομίλησε με τον γιο του θύματος, ο οποίος την ευχαρίστησε για την παρουσία της στα Δικαστήρια και της είπε: "Μην φοβάσαι τίποτα".

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση