GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης για τους ομήρους Έλληνες ναυτικούς: Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες - ΒΙΝΤΕΟ

“Σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας”, είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλ...

“Σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας”, είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης αναφερόμενος στους Έλληνες ναυτικούς, οι οποίοι απήχθησαν από το Καμερούν.

Ο κ. Πλακιωτάκης εξήγησε ότι σε επίπεδο εξελίξεων “πολλά από αυτά τα θέματα δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και δεν βοηθούν την αίσια έκβαση του συγκεκριμένου περιστατικού”.

“Με βάση την εμπειρία που υπάρχει από προηγούμενες περιπτώσεις οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία και με το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και με τη διαχειρίστρια εταιρεία, άλλωστε, αυτή ήταν η εντολή του Πρωθυπουργού. Παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά τη συγκεκριμένη υπόθεση”, σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

“Ο αντικειμενικός σκοπός και στόχος (των απαγωγέων) είναι τα χρήματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτιάκης έκανε λόγο για “διεθνές φαινόμενο” των απαγωγών, τονίζοντας πως είναι “ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον” και για το λόγο αυτόν θα πρέπει η διεθνής κοινότητα να λάβει μέτρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση