GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - «Αγκάθι» το προσφυγικό

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μία νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ...

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μία νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την έρευνα της Opinion Poll, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 38,3% και διατηρεί προβάδισμα 17 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει 21,3%. Ακολουθούν, το ΚΙΝΑΛ με 5%, το ΚΚΕ με 4,6%, η Ελληνική Λύση με 4,3% και το ΜέΡΑ 25 με ποσοστό 2,7%.


Στην ερώτηση για το ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με ποσοστό 46,2% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που τον επιλέγει το 20% των συμμετεχόντων στην έρευνα.


Η πρώτη τριάδα των υπουργών ως προς τη θετική άποψη για το έργο και την εικόνα τους αποτελείται από τους Νίκο Δένδια (υπουργός Εξωτερικών), Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (υπουργός Προστασίας του Πολίτη) και Τάκη Θεοδωρικάκο (υπουργός Εσωτερικών).


Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το 83% της κοινής γνώμης παρουσιάζεται αρνητικό ως προς αυτή την εξέλιξη, ζητώντας να εξαντληθεί η τετραετία.


Σε ερώτηση για το αν θεωρούν πιθανό κάποιο θερμό επεισόδιο το επόμενο διάστημα, το 25,1% το θεωρεί πιθανό και το 29,4% μάλλον πιθανό.


«Αγκάθι» το προσφυγικό-μεταναστευτικό
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 61,9% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό-προσφυγικό και ποσοστό 17,8% "μάλλον όχι ικανοποιημένο".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση