GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ: Έρχονται νέες εκπομπές

Στην προσθήκη νέων εκπομπών που θα κάνουν σταδιακά διακριτό το σχέδιο της διοίκησης να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό αλλά και δυνατών ξέν...

Στην προσθήκη νέων εκπομπών που θα κάνουν σταδιακά διακριτό το σχέδιο της διοίκησης να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό αλλά και δυνατών ξένων σειρών προχωρά η ΕΡΤ.

Μετά τις δύο ενημερωτικές εκπομπές με την Όλγα Τρέμη στη βραδινή ζώνη και τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά στην πρωϊνή ζώνη, η διοίκηση στρέφεται σε πιο ψυχαγωγικούς δρόμους για να δώσει το στίγμα της στροφής που επιχειρεί στην ΕΡΤ 1 προς ένα προφίλ πολυσυλλεκτικό.

Όπως δημοσιεύει η RealLife, στο πρόγραμμα της θα έχει χώρο τόσο η σάτιρα όσο και η μαγειρική με την προσθήκη δύο νέων εκπομπών εξωτερικής παραγωγής.

Πατώντας σε δρόμους που θυμίζουν περισσότερο ιδιωτικό κανάλι, η ΕΡΤ σχεδιάζει νέα σατιρική εκπομπή με τίτλο «instalation», που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα στις 23:15. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την παρουσίαση επιλέχθηκε το ραδιοφωνικό δίδυμο Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου, οι οποίοι θα αναλάβουν ένα χαλαρό late night show με σατιρική προσέγγιση της επικαιρότητας και καλεσμένους. Το Δ.Σ της ΕΡΤ ενέκρινε ήδη 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 160.822 ευρώ.

Παράλληλα, για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου εγκρίθηκε μαγειρική εκπομπή για προϊόντα ΠΟΠ. Κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα είναι αφιερωμένο σε ένα προϊόν ΠΟΠ , όπως η γραβιέρα ή το λάδι και θα παρουσιάζει τις ιδιότητές τους, αλλά και συνταγές για το κάθε προϊόν. Το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση δεν έχει ακόμα επιλεγεί, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα δοκιμαστικά.

Επίσης, η ΕΡΤ προχωρά σε μίσθωση ξένου προγράμματος εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα της σειράς «The young Pope» με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο, που διεκδικούσε και το Mega. Σύμφωνα με τη σύναψη συμφωνίας με την Freemantle, η ΕΡΤ εξασφαλίζει τον πρώτο κύκλο της σειράς αλλά και τον νέο κύκλο επεισοδίων που κάνει διεθνώς πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Η μετάδοση της σειράς του Πάολο Σορεντίνο με τον νεαρό και μοντέρνο Πάπα αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση