GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καφέ της Χαράς: Γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι με το ζόρι τον άφησαν να κάνει τέσσερα επεισόδια - ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς” δήλωσε για το Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ή "Τρελαντώνη...

“Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς” δήλωσε για το Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ή "Τρελαντώνης" στη “Φωλιά των Κου Κου”.

“Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είμαι για τέσσερα επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

“Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης” συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση