GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για την αφίσα κατά των αμβλώσεων - Πότε θα αποσυρθεί

Η επίμαχη αφίσα κατά των αμβλώσεων αποσύρεται, τελικά, από το Μετρό μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν ακόμη και σε πολιτικό ...

Η επίμαχη αφίσα κατά των αμβλώσεων αποσύρεται, τελικά, από το Μετρό μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ αναφέρεται πως κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, η αφίσα θα αποσυρθεί σήμερα το βράδυ, όταν σταματήσει η λειτουργία του Μετρό.
“Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κατόπιν εντολής του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων. Αχ. Καραμανλή και λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, έκρινε ότι η καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο δίκτυο του Μετρό μπορεί να θεωρηθεί υπαινικτική για τα δικαιώματα των γυναικών και αποφάσισε να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα από τα διαφημιστικά πλαίσια των σταθμών του δικτύου της. Η αφίσα θα αποσυρθεί το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου προς Τρίτη 14 Ιανουαρίου μετά το πέρας της λειτουργίας του Μετρό”, αναφέρει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση