GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία: Το ψάρι πήδηξε από τη θάλασσα και καρφώθηκε στο λαιμό μου

Ο Muhammad Idul αποκάλυψε πώς ένα ψάρι Βελονίδα πετάχτηκε ξαφνικά από την θάλασσα και τον κάρφωσε στο λαιμό, ενώ βρισκόταν πάνω στην ...

Ο Muhammad Idul αποκάλυψε πώς ένα ψάρι Βελονίδα πετάχτηκε ξαφνικά από την θάλασσα και τον κάρφωσε στο λαιμό, ενώ βρισκόταν πάνω στην βάρκα και ψάρευε στην Ινδονησία.

Ο 16χρονος είναι ακόμη ζωντανός και μπορεί να περιγράψει την φοβερή περιπέτεια που έζησε χάρη στην τύχη του και τους έμπειρους χειρουργούς, που τον βοήθησαν μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες με το καρφωμένο ψάρι στο λαιμό του έγιναν viral.

"Βρισκόμασταν περίπου 500 μέτρα από την παραλία και ξαφνικά το ψάρι πήδηξε από το νερό προς εμένα και καρφώθηκε στο λαιμό μου" αναφέρει.

Στη συνέχεια ο Muhammad έπεσε από την βάρκα στο νερό και το ψάρι που ήταν καρφωμένο στο λαιμό του, έσπρωχνε τον έφηβο μέσα στο νερό σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.

"Ζήτησα από τον φίλο μου να με βοηθήσει, εκείνος με σταμάτησε και δεν το αφαίρεσα γιατί τότε θα πέθαινα από την αιμορραγία" πρόσθεσε.

Τα αγόρια κατάφεραν να φτάσουν στην ακτή και ο Muhammad κρατούσε το ψάρι που είχε μήκος 75 εκατοστών στο ίδιο σημείο.

Έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έμειναν με ανοιχτό το στόμα με το θέαμα. Χάρη στο εξαιρετικό προσωπικό ο 16χρονος σώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση