GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του Ομπάμα γνώρισε τα πεθερικά της στο Λονδίνο - ΦΩΤΟ

Σοβαρεύει η σχέση της Μαλία Ομπάμα με τον συνομήλικο σύντροφό της, τον 21χρονο Βρετανό Ρόρι Φαρκουχάρσον, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν ...

Σοβαρεύει η σχέση της Μαλία Ομπάμα με τον συνομήλικο σύντροφό της, τον 21χρονο Βρετανό Ρόρι Φαρκουχάρσον, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο για τις διακοπές των Χριστουγέννων όπου η κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι εθεάθη σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες του Λονδίνου, ενώ το σπίτι του συντρόφου της κοστίζει περίπου 2,4 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τη MailOnLine.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι δυο τους περπατούσαν χαλαρά στη συνοικία του Λονδίνου έχοντας μαζί δύο φίλους ενώ δεν τους ακολουθούσαν άνδρες ασφαλείας.

Σύμφωνα με γυναίκα που δεν ήθελε να κατονομαστεί, ελάχιστοι αναγνώρισαν την κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ήταν τόσο χαλαροί και απλοί και οι δύο.

Φέρεται να έμειναν λίγες ημέρες στο Λονδίνο και να επέστρεψαν στο Χάρβαρντ όπου φοιτούν και οι δύο, με τη Μαλία να αποφοιτεί το 2021 αφού πήρε το διάλειμμα του ενός έτους.

Είναι ζευγάρι με τον Ρόρι εδώ και δύο χρόνια και το επιβεβαίωσαν αφού οι φωτογραφίες τους να φιλιούνται σε αγώνα ποδοσφαίρου του Χάρβαρντ εναντίον του Γιέηλ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση