GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία στην Κρήτη: Τι κατέθεσε η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στις Μοίρες Ηρακλείου. Η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή, κα...

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στις Μοίρες Ηρακλείου. Η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή, κατέθεσε στους αστυνομικούς τα όσα συνέβησαν τη βραδιά του φονικού.

Η γυναίκα μετακόμισε στο σπίτι που έγινε η δολοφονία τον περασμένο Οκτώβριο μαζί με το ανήλικο παιδί της. Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους γείτονες. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του γυμναστή, καθώς πολλές φορές είχαν δημιουργηθεί επεισόδια.

Όπως μετέδωσε το Star, κατέθεσε πως: «Ήμουν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά άκουσα φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκα έξω... τον εν διαστάσει σύζυγό μου δεν τον είδα. Όταν αντίκρισα τι έγινε κατάλαβα ότι το έκανε εκείνος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης ζήλευε τη σύζυγό του, είχε καταναλώσει αλκοόλ και έπαθε αμόκ. Μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε τη βραδιά του φονικού, οι μαρτυρίες όμως τον καίνε για τον τρόπο που λειτούργησε.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση