GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καφέ της Χαράς: Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για τα ελληνικά του Φατσέα και το πρόστιμο του ΕΣΡ - ΒΙΝΤΕΟ

Για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και την επιτυχία που σημειώνει η συνέχεια της σειράς, μίλησε στο OPEN και την εκπομπή «Ευτυχεί...

Για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και την επιτυχία που σημειώνει η συνέχεια της σειράς, μίλησε στο OPEN και την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε ότι «είμαι ευγνώμων για την αποτυχία του «Λόγω Τιμής» γιατί με προετοίμασε για την επιτυχία του «Καφέ της Χαράς».

Επίσης, σχολίασε και τις φήμες περί προστίμου από το ΕΣΡ για τα ελληνικά του Φατσέα, αλλά όπως είπε «δεν ισχύει αυτό, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Πριν από δύο χρόνια εγώ και η Άννα Χατζησοφιά ήμασταν επίσημοι προσκεκλημένοι της σχολής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Κομοτηνής για μια μεγάλη διάλεξη με θέμα: "Τα Φατσέικα μια καινούρια γλώσσα που δημιουργεί η τέχνη"»

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως του… γυρίζει το μάτι όταν βλέπει την ανιψιά του, την Βάλια στη σειρά, να φιλιέται με τον Μανωλάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση