GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκάκι: Νέες στολές και εξοπλισμός σε αστυνομικούς που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις

Τη χορήγηση νέων στολών και επιχειρησιακού εξοπλισμού σε αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κου...

Τη χορήγηση νέων στολών και επιχειρησιακού εξοπλισμού σε αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, ορισμένα άτομα πέταξαν ακόμη και χλωρίνες και μπογιές κατά ενστόλων, με αποτέλεσμα να υποστούν φθορές οι στολές και ο εξοπλισμός τους.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Αναφέρεται: “Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη κινούνται ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να χορηγηθούν άμεσα σε αστυνομικούς, που συμμετείχαν στις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι, νέες στολές καθώς και επιχειρησιακός εξοπλισμός που υπέστη φθορές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση