GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσι: Στηρίζει τον Βαλβέρδε μετά την ήττα από την Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Super Cup, καθώς δύο γκολ της Ατλέτικο στο φινάλε του αγών...

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Super Cup, καθώς δύο γκολ της Ατλέτικο στο φινάλε του αγώνα ανέτρεψαν τα δεδομένα και έδωσαν το εισιτήριο στους «ροχιμπλάνκος».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι στάθηκε στο πλευρό του Ερνέστο Βαλβέρδε και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του συνόλου προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα στάθηκε στα παιδικά λάθη της ομάδας του που επέφεραν τον αποκλεισμό.

«Παίζαμε πολύ καλά για 80 λεπτά, κάναμε πολλές επιθέσεις, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κάναμε παιδικά λάθη για να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Εμπιστευόμαστε ακόμα τον προπονητή μας και είναι αφύσικο κάθε φορά που έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα ο κόσμος να εκφράζει τόσο έντονη δυσαρέσκεια και ν’ αρχίσει να λέει ότι η ομάδα δεν παίζει καλά. Τώρα είναι που πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και να προχωρήσουμε ως ομάδα, ως ένα σύνολο», δήλωσε ο Αργεντινός σταρ των «μπλαουγκράνα».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση