GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογή Σακελλαροπούλου: Η φωτογραφία που ανέβασε η Ραλλία Χρηστίδου μέσα από τη Βουλή

Καθήκοντα γραμματέως της Βουλής εκτέλεσε η Ραλλία Χρηστίδου, κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλ...

Καθήκοντα γραμματέως της Βουλής εκτέλεσε η Ραλλία Χρηστίδου, κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της μέσα από την αίθουσα της Ολομέλειας, σχολιάζοντας πως “η ευρύτατη αποδοχή που είχε η υποψηφιότητά της, είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο στην αρχή της καριέρας της πρώτης γυναίκας στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας, και η συμβολική αξία μιας τέτοιας εκλογής είναι σαφώς σημαντική”.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ανέφερε: “όπως βέβαια δεν πρέπει να αγνοείται και η επικοινωνιακή της «αξιοποίηση» από τη ΝΔ. Γιατί είναι σαφές, ότι μετά το σερί αποτυχιών της κυβέρνησης με τα εξωτερικά θέματα, με τις οικονομικές περικοπές και παλινωδίες, με τις λαθροχειρίες στην Παιδεία και την αναγνώριση των κολλεγίων από την πίσω πόρτα, η εκλογή της νέας Προέδρου εξασφαλίζει μια πρόσκαιρη και στοχευμένη συναίνεση, αλλά καμία ανοχή στις υπόλοιπες πράξεις και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της ΝΔ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση