GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Στον... ρυθμό των χειμερινών εκπτώσεων κινείται η αγορά. Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος άρχισε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέ...

Στον... ρυθμό των χειμερινών εκπτώσεων κινείται η αγορά. Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος άρχισε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά. Τα καταστήματα, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν με προτεινόμενο ωράριο 11 π.μ. έως 6 μ.μ.

Οι ημερομηνίες των χειμερινών εκπτώσεων είναι κατά βάση οι ίδιες με την προηγούμενη χρονιά και υπάρχει μια μικρή απόκλιση μιας ή δυο ημερών. Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις, δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές, ενώ είθισται μέσα αυτά τα διαστήματα κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση