GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνος Μικρούτσικος: Ολόκληρη η συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΡΤ παρουσίασε χθες το βράδυ τησυναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…». Η ΕΡ...

Η ΕΡΤ παρουσίασε χθες το βράδυ τησυναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…».
Η ΕΡΤ2 και το Δεύτερο Πρόγραμμα -σε παρουσίαση Έλενας Διάκου- έδειξαν σε απευθείας σύνδεση με την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τη συναυλία.
Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ένωσαν τις φωνές τους σε αυτή την ξεχωριστή συναυλία.
Τραγούδια του, που αγαπάμε και σιγοψιθυρίζουμε, ερμήνευσαν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου διάβασε ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Θύμιος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση