GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι δήλωσε ο πατέρας της λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", λίγο πριν πάει στο δικαστήριο, όπου ξεκινά η δίκη για τον βιασ...

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", λίγο πριν πάει στο δικαστήριο, όπου ξεκινά η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης του, Ελένης Τοπαλούδη.

"Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τι περνάει ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του και μάλιστα με τόσο αποτρόπαιο τρόπο και φρικιαστικό" δήλωσε.

"Το να αντικρίσουμε σήμερα για πρώτη φορά τους δολοφόνους και βιαστές και σαδιστές θα έλεγα της κόρης μας, για μένα είναι ανώφελο και ανούσιο. Πραγματικά κοιτώντας τέτοιους ανθρώπους κατάματα τους δίνεις αξία. Το μόνο κοίταγμα που αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να τα κοιτάξουμε προς αποφυγή. Να μην μεγαλώσουν με τέτοιο τρόπο τα παιδιά μας" πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

"Μας έχουν καταδικάσει, εμένα και τη σύζυγό μου, σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο" τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση