GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που... αποσύρθηκε! «Τραπεζώματα» της Αικ. Σακελλαροπούλου με τον δικηγόρο του Μπόμπολα και έναν μεγαλοκατασκευαστή(;)

Στην οικία γνωστού δικηγόρου που διετέλεσε και νομικός σύμβουλος του Γεωργίου Μπόμπολα στη δεκαετία του 1990 δείπνησε η νέα πρόεδρος τη...

Στην οικία γνωστού δικηγόρου που διετέλεσε και νομικός σύμβουλος του Γεωργίου Μπόμπολα στη δεκαετία του 1990 δείπνησε η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Την πληροφορία αυτή τουλάχιστον δημοσίευσε στη στήλη του στα "Νέα" -υπό τον τίτλο "Τραπεζώματα"- ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος προσθέτοντας ότι συνέπεσαν στο ίδιο τραπέζι μαζί της ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ένας μεγάλος γνωστός κατασκευαστής της χώρας.

Αν και δεν ανέφερε ονόματα, σημειώνει ότι ο δικηγόρος διετέλεσε βουλευτής και υφυπουργός σε νομό της κεντρικής Ελλάδας, "παραπέμποντας" έτσι στο πρόσωπο του Ντίνου Ρόβλια o οποίος διετέλεσε βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου την περίοδο 2009-2011. Για τον επιχειρηματία δεν υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα πάντως ο συντάκτης της στήλης επανήλθε την επομένη ημέρα γράφοντας ότι η πληροφορία που του μετέφεραν δεν ήταν ακριβής(!).
O Mediaκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση