GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στράτος Βαλσαμίδης: Συγκλονίζουν τα όσα λέει η αδελφή του ηθοποιού για τις συνθήκες θανάτου του

Του Νέστορα Δημαρά, “Αναζητώ στοιχεία για τον θάνατο του αδελφού μου. Ψάχνουμε όλα τα σοκάκια γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ...

Του Νέστορα Δημαρά,

“Αναζητώ στοιχεία για τον θάνατο του αδελφού μου. Ψάχνουμε όλα τα σοκάκια γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός και συλλέγουμε μαρτυρίες για τα πρόσωπα που σκηνοθέτησαν τη δολοφονία του αδελφού μου”. Με συγκλονιστικό τρόπο η Στεφανία Αναγνωστάτου, αδελφή του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, περιγράφει στη Realnews τον αγωνιώδη τρόπο με τον οποίο εκείνη και η μητέρα της συλλέγουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος.

Ο ηθοποιός είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 από το Περιστέρι και εντοπίστηκε νεκρός μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Δεκεμβρίου, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στην οδό Λεωνίδα Δρόση στο Παλαιό Ψυχικό.

“Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να ξεχαστεί. Στην οδό Μικράς Ασίας της περιοχής εντοπίστηκαν δύο κάμερες, στις οποίες δεν είχε σβηστεί το υλικό, από μία εταιρεία και από τον σταθμό της Πυροσβεστικής, τα οποία εξετάζει η Αστυνομία. Επίσης μία άλλη κάμερα στο Ψυχικό φαίνεται να δείχνει το αυτοκίνητο του αδελφού μου να κινείται, με δύο άλλα άτομα στο εσωτερικό του, πριν εκείνος βρεθεί νεκρός. Το μυστικό του θανάτου του βρίσκεται εκεί γύρω”, τονίζει η Στεφανία Αναγνωστάτου.

Οι δύο γυναίκες όπως εξήγησαν στη Realnews αναζητούν στοιχεία και στα προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού.

“Ψάχνουμε πάλι την ατζέντα του, τα πράγματά του, τις σημειώσεις του, μήπως κάτι μας διέφυγε. Κλείνουμε ραντεβού και συναντάμε πρόσωπα από την περιοχή. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι σημαντικό. Συνεργαζόμαστε με την Αστυνομία συνεχώς, δεν σταματάμε λεπτό, μέχρι να βγάλουμε άκρη”.

“Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σε συνδυασμό με σημαντικές μαρτυρίες αλλά και ανεπίσημες πληροφορίες, δημιουργούν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Από την πλευρά μας, έχουμε εισφέρει στις Αστυνομικές Αρχές όλα εκείνα τα στοιχεία που γνωρίζουν οι οικείοι του και τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν στο πλαίσιο της προανάκρισης”, τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομή αλλά και τις διαπιστώσεις τους τεχνικού συμβούλου - ιατροδικαστή της οικογένειας, Σωκράτη Τσαντίρη, η θέση στην οποία βρέθηκε ο Στράτος Βαλσαμίδης, δηλαδή καθισμένος στο πίσω κάθισμα του οχήματός του, δεν ήταν αυτή που είχε και κατά τον χρόνο του θανάτου του.

“Όλα αυτά δείχνουν πως το σημείο και ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκε ο αδελφός μου ήταν σκηνοθετημένα. Συνέβη κάτι, κάπου εκεί κοντά, και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον θάνατό του δεν ήξεραν πώς να το χειριστούν. Έτσι έστησαν όλη αυτή την εικόνα. Ψάχνουμε την αλήθεια και τα πρόσωπα”, επιμένει η αδελφή του ηθοποιού.

Πηγή: Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση