GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Διαδίκτυο παραληρεί: Ο Μπραντ Πιτ παρακολουθεί τη βράβευση της Τζένιφερ Άνιστον - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παραλήρημα επικρατεί στο Διαδίκτυο για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ καθώς οι φήμες του...

Παραλήρημα επικρατεί στο Διαδίκτυο για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ καθώς οι φήμες τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί αν και αυτοί το διαψεύδουν.

Καθώς είναι περίοδος απονομής βραβείων οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην απονομή των SAG Awards, όπου τιμήθηκαν και οι δύο.

Οι χρήστες του Διαδικτύου έλιωσαν κυριολεκτικά από τη συνάντηση των δύο πρώην συζύγων στα παρασκήνια όπου η Άνιστον συνεχάρη τον Πιτ για το βραβείο του, ενώ εκείνος δεν την άφηνε να φύγει κρατώντας σφιχτά το χέρι της, με τις αντίστοιχες φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να ενθουσιάζουν τους θαυμαστές του πρώην ζεύγους που τους θέλουν και πάλι μαζί.

Ήταν λίγο αργότερα που η Άνιστον ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το δικό της βραβείο, όταν ο Πιτ από τα παρασκήνια όπου βρισκόταν σταμάτησε κυριολεκτικά ό,τι έκανε και καθηλώθηκε μπροστά στην οθόνη αναφωνώντας "ουάου" και κάνοντας τις καρδιές μας να λιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση