GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Βασιλειάδης: Αυτός είναι ο Έλληνας που πήρε το "εισιτήριο" για τον Βόρειο Πόλο

Δύο χρόνια μετά τον αδελφό του Βαγγέλη, ο Χρήστος Βασιλειάδης θα περπατήσει πάνω στους πάγους του Βορείου Πόλου υψώνοντας την ελληνικ...

Δύο χρόνια μετά τον αδελφό του Βαγγέλη, ο Χρήστος Βασιλειάδης θα περπατήσει πάνω στους πάγους του Βορείου Πόλου υψώνοντας την ελληνική και την ποντιακή σημαία. Εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο μέσα από διεθνή ψηφοφορία και αρχίζει άμεσα την προετοιμασία.

Ο 37χρονος Θεσσαλονικιός έχει ως υπόδειγμα προς μίμηση τον 41χρονο αδερφό του και θέλει να καταγραφούν στην ιστορία ως τα αδέλφια Βασιλειάδη που περπάτησαν στον Αρκτικό Κύκλο σε δύο διαφορετικές χρονιές.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι dj και παίζει μουσική σε γνωστά κλαμπ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Είναι λάτρης των σπορ, του ποδοσφαίρου και του τένις. Αγαπά πολύ τα αδέσποτα σκυλιά.

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος" εντυπωσιάστηκε από την "περιπέτεια" του μεγαλύτερου αδελφού του και κυνήγησε το όνειρό του, κατακτώντας την πρωτιά με 67.881 ψήφους. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να πάει στον Βόρειο Πόλο για να τιμήσει τη μνήμη των Ποντίων, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Καθώς το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα, δηλώνει ότι αγωνιά για τη στιγμή που θα τοποθετήσει και τις δύο σημαίες στο έλκηθρο.

"Για μένα είναι σημαντικό να περάσω το μήνυμα της Γενοκτονίας των Ποντίων και να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να διατηρηθούν οι μνήμες μας, να μην ξεχάσουμε τις χαμένες πατρίδες. Από τη σημαία αντλείς δύναμη όταν βρίσκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και παίρνεις θάρρος να κάνεις πράγματα που δεν θα τολμούσες να κάνεις ποτέ" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Στη διαδικασία επιλογής συμμετείχαν περίπου 10.000 άτομα από όλον τον πλανήτη. Όμως, μόνο 20 εξασφάλισαν το εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση