GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Έπεσαν σοβάδες μέσα στην εφορία - Τραυματίστηκε υπάλληλος - ΦΩΤΟ

Κομμάτι σοβά από το ταβάνι του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΑΑΔΕ Καρδίτσας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος. Σύμφ...

Κομμάτι σοβά από το ταβάνι του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΑΑΔΕ Καρδίτσας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ήταν περίπου 7:20 το πρωί όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων ν. Καρδίτσας ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και την ώρα που έμπαινε μέσα έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων πρόλαβε να τραβηχτεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχτεί κομμάτια σοβά στο χέρι, την πλάτη και το πρόσωπο και να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εξαιτίας του περιστατικού η εφορία θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση