GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και η αποκάλυψη για τον Κυπραίο

Μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον του Θωμά, ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται από τον Προύσα...

Μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον του Θωμά, ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται από τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται ότι η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Ο Δούκας είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια για το χαμένο παιδί της Ανέτ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV Έθνους, το παιδί αυτό προήλθε από ένα τραγικό γεγονός. Πριν από πολλά χρόνια η Ανέτ έπεσε θύμα βιασμού στη Λάρισα. Έμεινε έγκυος και αυτό το τραγικό μυστικό μοιράστηκε μόνο με τον αδελφό της, τον Δούκα.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι ότι υπήρξε συνεργάτης των ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος θα σοκαριστεί όταν θα το ανακαλύψει. Ο Κυπραίος ανακαλύπτει σοκαρισμένος ότι ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται με τον Νέστορα. Ο Θωμάς είναι ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση