GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη: Η αντίδραση της Τουρκίας για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου

Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν δήλωσε ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον τερματισμ...

Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν δήλωσε ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον τερματισμό των μαχών στη Λιβύη και για πολιτική λύση.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Ιμπραχίμ Καλίν αναφέρει ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου είναι μία σημαντική ευκαιρία για τον τερματισμό των μαχών στην Λιβύη και για πολιτική λύση.

“Η αποτελεσματική και ευέλικτη διπλωματία του Προέδρου μας έχει καταστήσει την Τουρκία σε ένα πρωταγωνιστή κλειδί της διαδικασίας. Η Τουρκία θα συνεχίσει την εποικοδομητική και ειρηνευτική πολιτική της στους πολέμους μέσω τρίτων”, ανέφερε ο Καλίν.

Στο μεταξύ ο τουρκικός Τύπος παρουσιάζεται συγκρατημένος σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου. Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak με πρωτοσέλιδο τίτλο “Τραπέζι για Εκεχειρία”, σχολιάζει ότι συγκεκριμένο και καθαρό μήνυμα δεν βγήκε, το οποίο θα διασφαλίζει την εκεχειρία και ότι οι πλευρές δεν άλλαξαν τις θέσεις τους.

Η εφημερίδα Aksam με πρωτοσέλιδο τίτλο “Λύση δεν υπάρχει, υπάρχει σχέδιο” σημειώνει ότι συμφώνησαν σε ένα περιεκτικό πλάνο, ωστόσο και πάλι έμεινε στον αέρα η μόνιμη εκεχειρία.

Πηγή πληροφοριών: Philenews / ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση