GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πομπέο: Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν το διεθνές δίκαιο – Τι είπε για τις δηλώσεις Τραμπ

Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν «το διεθνές δίκαιο» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο έπειτα από τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ ότ...

Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν «το διεθνές δίκαιο» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο έπειτα από τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ ότι έχουν «κλειδωθεί» 52 ιρανικοί στόχοι, ανάμεσά τους και ιστορικής αξίας τόποι.

«Θα δράσουμε στο πλαίσιο του νόμου», δήλωσε στο δίκτυο ABC ο Πομπέο όταν ερωτήθηκε για το γεγονός ότι το ίδιο το Πεντάγωνο αναφέρεται στην ανάγκη προστασίας των πολιτισμικών αγαθών.

«Ο πρόεδρος Τραμπ δεν είπε ότι θα επιτεθεί σε κάποιο τόπο πολιτισμικής αξίας-διαβάστε τι είπε», είχε δηλώσει προηγουμένως στο Fox News ο Μάικ Πομπέο.

«Οι Αμερικανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε στόχος που πιθανόν να πλήξουμε θα είναι νόμιμος στόχος και στόχος επιλεγμένος για συγκεκριμένη αποστολή, την προστασία και την υπεράσπιση των Αμερικανών», είπε ο Πομπέο.

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε χθες μέσω του Twitter ότι οι ΗΠΑ έχουν κλειδώσει 52 ιρανικούς στόχους, περιλαμβανομένων ορισμένων που είναι σημαντικοί για τον ιρανικό πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση