GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τη δολοφονία Σουλεϊμανί: Θα εκδικηθούμε

Οργισμένη η πρώτη αντίδραση του Ιράν για τη δολοφονία του Ιρανού υπαρχηγού, Κασέμ Σουλεϊμανί, κατά την αμερικανική αεροπορική επιδρομ...

Οργισμένη η πρώτη αντίδραση του Ιράν για τη δολοφονία του Ιρανού υπαρχηγού, Κασέμ Σουλεϊμανί, κατά την αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Ιράν χαρακτηρίζει τη δολοφονία ως το “μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος των ΗΠΑ στη δυτική Ασία” και προειδοποιεί ότι η Τεχεράνη θα εκδικηθεί “τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος”.

“Οι ΗΠΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η εγκληματική επίθεση στον Σουλεϊμανί είναι το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος στη δυτική Ασία. Οι ΗΠΑ δεν θα αποδράσουν εύκολα από τις συνέπειες αυτού του λανθασμένου υπολογισμού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συμβουλίου, που διακινήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Τεχεράνη θα εκδικηθεί για τον θάνατο του Υποστράτηγου Σουλεϊμανί “τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση