GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Μας ξεγέλασαν οι Αμερικανοί στα Ίμια - Βάλατε δέκα αυτογκόλ στο ποδόσφαιρο - ΒΙΝΤΕΟ

Η κύρωση του πρωτοκόλλου της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, αλλά και οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο α...

Η κύρωση του πρωτοκόλλου της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, αλλά και οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αποτέλεσαν τα κυρίαρχα σημεία της ομιλίας του προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή.

Ξεκινώντας ζήτησε την ημερομηνία αποστολής της επιστολής στήριξης του Μάικ Πομπέο προς τη χώρα μας.

«Εγώ έχω ασχοληθεί με τον EastMed από το 2008 και τότε οι βουλευτές της ΝΔ γέλαγαν μαζί μου», τόνισε και πρόσθεσε: «Τα λέω αυτά γιατί εσείς λέτε πως κάνατε τον EastMed, τα πετρέλαια. Ήσασταν λίγο φιλοαμερικανοί, τώρα γίνατε και… Τεξανοί. Είναι ατυχής η συγκυρία που φέρατε την συμφωνία την ημέρα της επετείου από τα Ίμια. Τότε πληρώσαμε την αναποφασιστικότητα του Σημίτη, ενώ μας ξεγέλασαν πάλι οι Αμερικανοί. Και αυτό που επετεύχθη ήταν το γκριζάρισμα των βραχονησίδων».

Στρέφοντας το βλέμμα του στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, ο κ. Βελόπουλος υπογράμμισε: «Βάλατε δέκα αυτογκόλ. Καταφέρατε το απίστευτο: Να σας βρίζουν και οι οπαδοί των μεν και των δε. Οι πολιτικοί διοικούν το ποδόσφαιρο και οι μέτοχοι τον τόπο. Εάν πραγματικά υπήρχε νόμος στο ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες από το 2010».

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως η συμφωνία είναι ετεροβαρής: «Η συμφωνία είναι ετεροβαρής. Το ερώτημα είναι τι δίνουμε και το τι παίρνουμε. Στην πραγματικότητα, από το 1974 που έγινε η εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, τι κάνανε οι Αμερικάνοι; Τι παρέμβαση έγινε στα Ίμια; Καμία! Εδώ όμως αρχίζει η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι δυνατόν να κάνετε μια συμφωνία, να την υλοποιείτε και να μην την ψηφίζετε; Αυτό λέγεται πολιτικός οπορτουνισμός. Να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας! Και βάλατε υπογραφές όταν ήσασταν κυβέρνηση. Γεμίζουμε βάσεις στην Ελλάδα. Δίνουμε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, υπάρχει δέσμευση για χρήση και άλλων εγκαταστάσεων, χωρίς αυτό να διευκρινίζεται. Παραχωρούμε απόρρητες συχνότητες σε τρίτο κράτος, χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ!».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση