GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναιτωλικός - Λαμία: Στο φινάλε πήρε τον βαθμό η ομάδα του Αγρινίου

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγ...

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43΄ με κεφαλιά του Μπεχαράνο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Νιγηριανού Ντάουντα στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό σουτ του Άλβαρες από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 10΄ κεφαλιά του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 12΄ απάντησε η Λαμία με σουτ του Σάλιακα που μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 15΄ ο Καραμάνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 17΄ σουτ του Ρόσα η μπάλα η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 18΄ ο Θεοδωρόπουλος εξουδετέρωσε σουτ των Άλβαρεζ και Ρόσα.

Στο 43΄ όμως, η Λαμία κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε. Ο Ρόμανιτς έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερη 45λεπτο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά αλλά σιγά σιγά ο Παναιτωλικός κατάφερε και πάλι να πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κρατήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την άμυνά της. Μάλιστα στο 71΄ ο  Βασιλόγιαννης λίγο έλειψε να σκοράρει από κοντά.

Όμως Ο Παναιτωλικός δεν είχε παραδώσει τα όπλα και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντάουντα (είχε μπει αλαγή στο 73΄στη θέση του Μπαϊροβιτς) το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Θεοδωρόπουλο.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: Τζανακάκης, Κέβιν - Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56΄ Ταχάρ), Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Άλβαρες, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59΄ Ντουάρτε), Ρόσα, Χόρχε Ντίας, Μπαΐροβιτς (73΄ Ντάουντα).

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Σάλιακας (70΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον, Δημούτσος (90 +4΄ Σασί), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90 +2΄ Βύντρα), Καραμάνος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση