GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Πήρατε ομπρέλα; - Πού θα βρέξει σήμερα

Άστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα με αυξημένες νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Την Τρίτη, στο Ιόνιο και βαθ...

Άστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα με αυξημένες νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Την Τρίτη, στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Sτην Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα, στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο νότιο Ιόνιο και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στην Κρήτη και από το απόγευμα στις Κυκλάδες. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στην Κρήτη, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία στην Κρήτη θα στραφούν σε ανατολικούς έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση