GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιουβέντους: Μυθική ατάκα του προπονητή της για την σύζυγό του και το... πρωτάθλημα χειμώνα

Η Γιουβέντους ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Serie A, μετά τη νίκη επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» κι αυτή τη φορά χωρίς συγκάτοικο την Ίντ...

Η Γιουβέντους ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Serie A, μετά τη νίκη επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» κι αυτή τη φορά χωρίς συγκάτοικο την Ίντερ που στραβοπάτησε.

Έτσι κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, ένας όρος που όμως φαίνεται να αφήνει παντελώς αδιάφορο τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των “μπιανκονέρι” απάντησε στις συγκεκριμένες αναφορές με μια αυτοσαρκαστική δήλωση, λέγοντας ότι ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν έχει αλλάξει καθόλου την άποψη που τρέφει για αυτόν η σύζυγός του.

«Πρωταθλητής χειμώνα; Η γυναίκα μου με θεωρεί τον ίδιο μ****α με πριν. Υπήρξα δύο φορές πρωταθλητής χειμώνα με την Νάπολι χωρίς ποτέ να κατακτήσω το Σκουντέτο τελικά. Κατέληξα στο συμπέρασμα να μην ακούω τα στατιστικά», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σάρι σε χιουμοριστική διάθεση.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση