GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεάλ: Η "βασίλισσα" πήρε το Σούπερ Καπ με νίκη επί της Ατλέτικο

"Βασίλισσα" η Ρεάλ καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ, το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η ομάδα του Ζιντάν νίκησε με 4 - 1 στα πέναλτ...

"Βασίλισσα" η Ρεάλ καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ, το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η ομάδα του Ζιντάν νίκησε με 4 - 1 στα πέναλτι την Ατλέτικο. Στο 90λεπτο του αγώνα όπως και στην παράταση το σκορ ήταν 0-0.

Η Ρεάλ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και εύστοχη από την άσπρη βούλα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο στο "King Abdullah Sports City" της Τζέντα.

Εκεί, οι μερένγκες είδαν τους Καρβαχάλ, Ροντρίγκο, Μόντριτς και Ράμος να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα, την ώρα που ο Σαούλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Τόμας νικήθηκε από τον Κουρτουά, για να επικρατήσουν με 4-1 και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για 11η φορα στην ιστορία τους.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Ζιντάν συνέχισε τη φοβερή παράδοση που τον συνοδεύει ως τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετράει πλέον 9 νίκες στους ισάριθμους τελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση