GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στη Χίο: Αποδοκίμασαν τον Μηταράκη για το μεταναστευτικό – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Χίου το βράδυ της Δευτέρας, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου με θέμ...

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Χίου το βράδυ της Δευτέρας, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου με θέμα τις εξαγγελίες του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία δομής 4.000 ατόμων.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης αποδοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο Δημαρχείο και όπως σημειώνει το politischios.gr μερίδα συγκεντρωμένων πέταξε μπουκάλια και καφέδες.

Δείτε το βίντεο

Η πραγματοποίηση γενικής απεργίας, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, συναποφασίστηκε σήμερα, σε τηλεδιάσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, προκειμένου οι νησιωτικές κοινωνίες να διαμαρτυρηθούν για την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Στη Λέσβο, σήμερα συνεδριάζει το Επιμελητήριο και αναμένεται η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ώστε να κλείσουν εκείνη τη μέρα και οι επιχειρήσεις.

Στις 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στα τρία νησιά.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, επιτροπή υπό τον περιφερειάρχη θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση για το θέμα με τα αρμόδια υπουργεία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση