GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Συζήτησαν για Λιβύη και Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφω...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ο Τραμπ και ο Ερντογάν συζήτησαν για τις εξελίξεις στη Λιβύη και τη Συρία, δίχως όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επικοινωνίας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η τουρκική βουλή ενέκρινε την Πέμπτη το νομοσχέδιο, το οποίο επιτρέπει την αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη.

Το νομοσχέδιο επιδιώκει μονοετή εντολή για την αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη, υποστηρίζοντας ότι οι εξελίξεις στη Λιβύη απειλούν τα συμφέροντα της Τουρκίας εκεί, περιλαμβανομένων των τουρκικών επιχειρήσεων στη χώρα και των τουρκικών πλοίων που ταξιδεύουν στη Μεσόγειο, αναφέρει το Anadolu.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση