GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αργολίδα: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα - Τι κατέθεσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου στην Κοιλάδα συνεχί...

Με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου στην Κοιλάδα συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου και τον έναν από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης ο μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον ενός έμπειρου εισαγγελέα.

Απαντώντας σε ερώτηση της υπεράσπισης σχετικά με τη μη υπογραφή της ομολογίας από την κατηγορούμενη, ο αστυνομικός είπε ότι αυτό δεν έγινε καθώς η χήρα του καπετάνιου δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που της συνέστησε να μην υπογράψει τίποτα.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας ενώ αναφέρθηκε και στους έντονους καβγάδες που είχε το ζευγάρι.

Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση και θα ακολουθήσει η εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση