GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίντλετον: Λέω στον Γιάννη ότι δεν πρέπει να με παρατήσει στο Μιλγουόκι

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο συνυπάρχουν στους Μιλγουόκι Μπακς εδώ και 7 χρόνια και φυσικά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις....

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο συνυπάρχουν στους Μιλγουόκι Μπακς εδώ και 7 χρόνια και φυσικά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Μίντλετον, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα λέει συνεχώς στον Greek Freak ότι δεν μπορεί να τον παρατήσει και να φύγει από τους Μπακς. Βέβαια, ξεκαθαρίζει πως αυτό του το λέει για πλάκα και ότι ο καθένας πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις του άλλου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μίντλετον για τον Greek Freak:

«Για εμένα, το σημαντικό είναι ότι έχουμε χτίσει μια σπουδαία σχέση. Καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, τι μας αρέσει να κάνουμε, πως πρέπει να ξεκινάμε και πως να τελειώνουμε ένα ματς , σε ποια σημεία μας αρέσει να πηγαίνουμε στη διάρκεια των αγώνων. Δεν μπορώ να πω ότι πηγαίνουμε μία εγώ, μία εκείνος, ξέρουμε απλά πότε ένας έχει καλό ρυθμό, πότε πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του ή πότε πρέπει να αφήσουμε τον άλλο.

Τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Δεν είμαι εγωιστής, θα πάρω τη σωστή απόφαση και το ίδιο θα κάνει κι αυτός. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, να παίζουμε για να σκοράρουμε συνεχώς. Όταν το κάνουμε αυτό, όλα γίνονται.

Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του στο τέλος της ημέρας. Φυσικά και έχω μιλήσει μαζί του, φυσικά και κάνουμε πλάκα συνεχώς, του λέω ότι δεν μπορεί να με παρατήσει εδώ από τη στιγμή που υπέγραψα κι επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι. Γελάει. Εντάξει, δεν μιλάμε ποτέ για το μέλλον του. Συνήθως σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι μόνο το μπάσκετ, αλλά και οι οικογένειές μας που παίζουν ρόλο. Προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ, είμαστε άρρωστοι με το μπάσκετ. Από τη μέρα που βρεθήκαμε, είμαστε συνεχώς στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση