GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν από τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου - ΒΙΝΤΕΟ

Την αγωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα, να ...

Την αγωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα, να ξαναβρεί την πορεία του αποτυπώνει ηχητικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή.

Στο βίντεο που ανέβασε το VASAviation ακούγεται ο πιλότος να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου. Φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της ομίχλης στην περιοχή και να ζητεί οδηγίες.

Το ελικόπτερο κάνει συνεχείς κύκλους και ο πύργος ελέγχου τον ρωτά αν χρειάζεται βοήθεια και αν επιθυμεί να τον συνοδεύσει βοηθητικό ελικόπτερο.

Ο πιλότος δεν ακούγεται καθαρά και από τον πύργο ελέγχου επαναλαμβάνουν αν χρειάζεται βοήθεια, αλλά απάντηση δεν παίρνει. Το ελικόπτερα λίγη ώρα μετά χάνεται από τα ραντάρ και συντρίβεται.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση