GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα Μακρυγιάννη: Απαντά για την προσωπική της ζωή - Είναι σε σχέση;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα", Ντόρα Μακρυγιάννη, απαντά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, για ...

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα", Ντόρα Μακρυγιάννη, απαντά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

"Στην αρχή ήμουν ζευγάρι με τον Νάτση, μετά τον χώριζα στη σειρά και με ήθελαν με τον Πατριαρχέα. Εκεί που γέλασα πάρα πολύ ήταν με τον Γιάννη Αθητάκη, ο οποίος είναι κολλητός μου. Όταν του έστειλα το δημοσίευμα για τους δυο μας, είχαμε λυθεί στα γέλια. Είναι τόσο παράξενο για μένα, ειδικά για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου φαίνεται πολύ αστείο γιατί δεν είμαι σε σχέση από τότε που ξεκίνησε το σήριαλ" τόνισε.

"Τον Νίκο Οικονομόπουλο τον γνώρισα πρόσφατα στα παρασκήνια του μαγαζιού, όπου τραγουδά. Μάλλον δεν υπάρχει καινούργιο ζευγάρι στη σόουμπιζ και πρέπει να το βγάλουμε. Δεν υπάρχει κάτι όμως" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση