GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα - Κοτζιά

Την Παρασκευή συναντήθηκε έπειτα από πολύ καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τον Νίκο Κοτζιά της κίνησης "Πράττω&quo...

Την Παρασκευή συναντήθηκε έπειτα από πολύ καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τον Νίκο Κοτζιά της κίνησης "Πράττω" με στόχο τη διερεύνηση της πιθανότητας συνεργασίας της "Πράττω" με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Σήμερα θα συνεδριάσει και η γραμματεία της "Πράττω" για να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει. Πηγές της κίνησης, που επικαλείται η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", λένε ότι όπως διαμορφώνεται το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν τους ενδιαφέρει να μετέχουν.

"Εμείς δεν μιλάμε για συμμετοχή μας στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Εμείς μιλάμε για ένα ευρύτερο μέτωπο, για μια συμπόρευση των περισσότερων προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη" φέρονται να λένε.

Στο παρασκήνιο της συνάντησης λέγεται πάντως, ότι αρχικά το κλίμα ήταν λίγο αμήχανο αλλά στη συνέχεια "έφτιαξε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση