GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίναρος: Νέες πληροφορίες για την μοναδική κάτοικο του νησιού

Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις ημέρες. Μάλιστα τέθηκε από το βράδυ της πρωτοχρονιάς ...

Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις ημέρες. Μάλιστα τέθηκε από το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε επιφυλακή ένα ελικόπτερο Augusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες περίμενε εντολή για να απογειωθεί.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, το πρόβλημα επικοινωνίας που υπήρξε, όπως και η ανησυχία, ήταν απόρροια διακοπής ρεύματος που προκάλεσε βλάβη στις επικοινωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία από το ελληνικό πεντάγωνο νωρίς το πρωί.
Ποια είναι η κυρά - Ρηνιώ
Η Ειρήνη Κατσοτούρχη γεννήθηκε στην Αμοργό και σε ηλικία τριών ετών πήγε με τους γονείς της στην Κίναρο.
Χρόνια μετά έκανε ένα μεγάλο ταξίδι με τον σύζυγό της Μικέ και τα παιδιά της στην Αυστραλία και το 2000 επέστρεψε με τον σύζυγό της στην Ελλάδα. Μαζί αποφάσισαν να εγκατασταθούν για πάντα στη βραχονησίδα Κίναρο.
Το 2013 όμως ο σύζυγος της κυρά Ρηνιώς, έφυγε από τη ζωή και μέχρι σήμερα η κυρία Ειρήνη ζει μόνη, στον τόπο που γεννήθηκε και αγάπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση