GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω "ύποπτων" ματς στημένων και βομβιστικής επίθεσης

Την απόφαση να αναβληθούν μέχρι νεοτέρας όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ πήρε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κύπρου. Το κλίμα ...

Την απόφαση να αναβληθούν μέχρι νεοτέρας όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ πήρε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κύπρου.

Το κλίμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο μυρίζει… μπαρούτι, οι «κόκκινοι φάκελοι» για ύποπτους αγώνες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στα γραφεία της ΚΟΠ, αρκετές ομάδες βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου και το αποκορύφωμα η βομβιστική επίθεση σε βάρος της περιουσίας του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Οι διαιτητές μετέφεραν στην ηγεσία της ΚΟΠ την απόφασή τους για αποχή και η Ομοσπονδία ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα την αναβολή όλων των προγραμματισμένων από σήμερα αγώνων της.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει την αναβολή όλων των προγραμματισμένων από σήμερα αγώνων των Πρωταθλημάτων της, μετά από απόφαση των διαιτητών για αποχή».

Πηγή: Goal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση