GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεπίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεπίσημη επίσκεψη στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός επέ...

Ανεπίσημη επίσκεψη στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να μην επισκεφτεί επίσημα το δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αλλά και με δημοτικούς συμβούλους.
Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Facebook από τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και από τη σελίδα του δήμου, με την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δημαρχείο και τον διάλογο που είχε με τον κ. Τσίρμπα.

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού επισημαίνουν ότι σε προεκλογική επίσκεψή του, ο κ. Μητσοτάκης τούς είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα παρευρεθεί στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.
Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να κάνει κι άλλες ανάλογες επισκέψεις, που δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ώστε να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση