GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στο νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος...

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του για σήμερα να αναβληθούν, σύμφωνα με...


Ο Προκόπης Παυλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του για σήμερα να αναβληθούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Λόγω ίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι σημερινές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα πραγματοποιηθούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο παρουσιάζει πυρετό που ανέβασε κατα τη διάρκεια ταξιδιού του στο Ισραήλ αλλά λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο επελέγη το συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς δεν εμπνέεει καμία ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παυλόπουλος, θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιήσει και το καθιερωμένο του ετήσιο ιατρικό check up.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση