GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρρικα Μπρόγιερ: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" - ΦΩΤΟ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σά...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 77 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι της Έρρικας Μπρόγιερ έφτασαν στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου για να πουν το τελευταίο "αντίο" στην αγαπημένη ηθοποιό. Συντετριμμένη ήταν η μοναχοκόρη της Σάντρα Βουτσά.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του και ανιψιά της αγαπημένης ηθοποιού Κρίστυ Τσολακάκη, η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέσυ Μάλφα, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Από την τελετή απουσίαζε η αδελφή της Μαργαρίτα Μπρόγιερ, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της Παρασκευής με οξεία κρίση σκωληκοειδίτιδας, αλλά και ο πρώην σύζυγός της Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι του είναι δύσκολο να πηγαίνει σε κηδείες.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest. Ο παραγωγός ενημέρωσε τους συντελεστές αλλά και το κοινό ότι η ίδια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και θα απουσίαζε κάποιο διάστημα από την παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση