GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Λίγες ώρες πριν σκοτωθεί είχε πάει στην εκκλησία να προσευχηθεί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θρύλο του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο στο οποίο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θρύλο του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη, το απόγευμα της Κυριακής. Στο τραγικό δυστύχημα σκοτώθηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πάει στην εκκλησία για να προσευχηθεί λίγες μόλις ώρες πριν κοπεί πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, επισκέφτηκε μία καθολική εκκλησία στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνια, όπως αποκάλυψε ο ιερέας Στηβ Σάλοτ. “Κάναμε χειραψία, είδα ότι είχε μεταλάβει αφού υπήρχε λίγος αγιασμός στο μέτωπό του”, είπε ο ιερέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Κόμπι Μπράιαντ και η οικογένειά του πήγαιναν συχνά στην εν λόγω εκκλησία και προσεύχονταν, προσπαθώντας πάντα να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν τα βλέμματα. Δεν μιλούσε ιδιαίτερα για την πίστη του, αλλά “σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος της πίστης”, είπε ο ιερέας.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση