GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Αποβλήθηκε ο Σεμέδο μετά το τέλος του ματς - Χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο πέταξε στο έδαφος μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ ένα ball boy, αποβλήθηκε και χάνει το κυρι...

Ο στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο πέταξε στο έδαφος μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ ένα ball boy, αποβλήθηκε και χάνει το κυριακάτικο την ΑΕΚ.

Αφού το ματς στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θέλησε να πάρει την μπάλα από το ball boy και για να το πετύχει αυτό το έσπρωξε και το τράβηξε με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί στο έδαφος.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού γι' αυτή του την ενέργεια είδε από το διαιτητή Μανούχο κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι μετά την αποβολή του χάνει τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για να ρίξει τους τόνους ο Κώστας Τσιμίκας, έσπευσε να δώσει στο ball boy τη φανέλα του, ενώ αυτός που λειτούργησε σαν πυροσβέστης ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση