GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σάρατζ ακύρωσε το ταξίδι στην Ιταλία

Συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, επρόκειτο να είχε χθες ο πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Φαγ...

Συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, επρόκειτο να είχε χθες ο πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, ωστόσο, τελευταία στιγμή ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο αιτία της απόφασης αυτής φέρεται να είναι η διαρροή της είδησης ότι επρόκειτο να δει τον Ιταλό πρωθυπουργό, αλλά και η παρουσία στη Ρώμη του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ.

Ο Χάφταρ συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης με τον Κόντε με τον Ιταλό πρωθυπουργό, σε μία προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης για την κρίση στη Λιβύη.

Πηγές της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης, πάντως, αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της Ρώμης συνεχίζονται και ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση της Τρίπολης δεν έχει σταματήσει, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση