GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δεν) προτείνει τον Βαγγέλη Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...»

Theodore Orkopoulos   Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τον Βαγγέλη Βενιζέλο για Πρόεδρο, θα έχει εμπιστευτεί την εκπροσώπηση της Ελλά...

Theodore Orkopoulos 

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τον Βαγγέλη Βενιζέλο για Πρόεδρο, θα έχει εμπιστευτεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα της πολιτικής, σ έναν μεγάλο εθνικό ηγέτη. Αν πάλι δεν τον προτείνει, θα έχει διευκολύνει την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης -που απείλησε σοβαρά ο Τσίπρας με τα διχαστικά του μηνύματα όσο κυβερνούσε-, και θα έχει «χαρίσει» στον μεσαίο και κεντρώο χώρο, την πιο άξια ηγεσία, έναν πολύ μεγάλο ηγέτη, που σύντομα θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης, απορροφώντας όλες τις δυνάμεις της και τις συνιστώσες της, που σήμερα βρίσκονται στριμωγμένες στα δεξιά και στα αριστερά της.

Πρέπει να παραδεχτούμε, πως τώρα που ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έχει κομματικό ρόλο και κομματικές αλυσίδες, έχει αναδειχθεί σε φυσικό ηγέτη της ευρείας δημοκρατικής παράταξης αλλά και σε έναν ενωτικό και μεγάλο εθνικό ηγέτη!

Όλοι τον ακούν με προσοχή -και ποιος λίγο, ποιος πολύ- όλοι σχηματίζουν την άποψη τους για τα πράγματα, αφού πρώτα τον ακούσουν να τα οριοθετεί, να τα περιγράφει και να υποδεικνύει τις λύσεις! Στα εθνικά, στα οικονομικά, στα πολιτικά, στα ζητήματα δικαιοσύνης κλπ.

Πριν μερικούς μήνες διέγνωσε -σε εκδήλωση του e-κύκλου- την έλλειψη ενός κόμματος που να εκφράζει την μεσαία τάξη και άφησε ελπίδες, ότι αυτό το κόμμα δεν θ αργήσει να προκύψει.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οφείλει βέβαια την αυτοδυναμία της στις εκσυγχρονιστικές δυνάμεις που μετά την απομάκρυνση του ΒΒ από το ΚΙΝΑΛ, θέλησαν να τιμωρήσουν το ΚΙΝΑΛ και να καταψηφίσουν τον Σύριζα.

Νομίζω ότι σοβαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέπτεται να προτείνει τον Βαγγέλη Βενιζέλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτό θα του επιτρέψει να εκπέμψει το μήνυμα της κανονικότητας που επαγγέλθηκε, εκλέγοντας στην Προεδρία τον πιο έμπειρο, τον πιο ικανό, τον πιο γνώστη και τον πιο κατάλληλο πολιτικό να εκπροσωπεί την χώρα, βοηθώντας την στις δύσκολες εθνικές συγκυρίες που βιώνουμε.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τον ΒΒ για Πρόεδρο, θα έχει εμπιστευτεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα της πολιτικής, σ έναν μεγάλο εθνικό ηγέτη. Αν πάλι δεν τον προτείνει, θα έχει διευκολύνει την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης -που απείλησε σοβαρά ο Τσίπρας με τα διχαστικά του μηνύματα όσο κυβερνούσε-, και θα έχει «χαρίσει» στον μεσαίο και κεντρώο χώρο, την πιο άξια ηγεσία, έναν πολύ μεγάλο ηγέτη, που σύντομα θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης, απορροφώντας όλες τις δυνάμεις της και τις συνιστώσες της, που σήμερα βρίσκονται στριμωγμένες στα δεξιά και στα αριστερά της.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Χώρα μας θα βγει κερδισμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση